Venster Sluiten

Dit is een voorinschrijving, exacte datum nog niet bekend.

Tijdens de cursus leert u alles over buitengevelisolatie en komt u meer te weten over de diverse soorten van isolatie en de toepassingsgebieden. U leert ook waar u op moet letten bij het aanbrengen van de isolatie en hoe u de werkplek op de juiste wijze voorbereidt. Tijdens de cursus bestuurt u de diverse systemen, de manier van verwerken en het aansluiten op de overige bouwdelen. Tijdens de theorieles wordt ingegaan op bouwfysica, wat gevelisolatie is en vooral gevelisolatie doet. In de praktijklessen leert u hoe u de systemen op een correcte manier installeert.  

Na het behalen van het examen ontvangt u een certificaat en krijgt u handige praktijk tools waarmee u direct aan de slag kunt.

Doelgroep:
De cursus is geschikt voor bedrijven die zich bezighouden met of betrokken zijn bij het isoleren van woningen en gebouwen. * Bouwbedrijven, architecten, aannemers, verwerkers, afbouw- en stukadoorsbedrijven * Leveranciers van gevelisolatiematerialen, steenstrips en keramische afwerkmaterialen * Fabrikanten, importeurs en systeemhouders van gevelisolatiesystemen.
Doel:
Buitengevelisolatie is de meest effectieve manier om een woning of gebouw te isoleren. Voor de afwerking kan gekozen worden uit stucwerk, sierpleister, houten planken, kunststof platen en steenstrips. Dankzij steenstrips behoudt de gevel het karakter van een bakstenen muur. Het aanbrengen van steenstrips en andere keramische materialen is vakwerk. Het vraagt om specifieke en technische kennis en vaardigheden.
Resultaat:
Certificaat van deelname
Adviesprijs:
op aanvraag
Duur:
2 dagen: één dag theorie, één dag praktijk

Prijs o.b.v. open inschrijving. Er is een minimum aantal deelnemers van 8 personen benodigd.

Inclusief:

  • catering
  • accommodatie
  • certificaat

Exclusief:

  • BTW

Cursusagenda

Sorry. Momenteel geen cursussen in de agenda.