Full time Allround administrateur (m/v) gezocht!

Geschreven op
26/1/2021


Wij zoeken,

een nieuwe Allround Administrateur, een echte cijferbewaker. Een rol waarbij je straks verantwoordelijk bent voor al onze administraties. Dat gaat verder dan alleen de debiteuren & crediteuren. Je bewaakt al onze geldstromen, verkoop, inkoop, subsidies. Je denkt mee over de verdere digitalisering van onze (administratieve) processen: “Als je kunt automatiseren wat tijd kost, heb je daarna tijd voor andere leuke dingen.” Daarnaast draai je ook mee in afsluitingsproces, zowel periodiek als jaarlijks en doe je de (standaard) analyses binnen de administraties. Mocht je meer willen / kunnen, dan is daar zeker ruimte voor. In deze functie werk je nauw samen met de Manager Financiële en Juridische zaken. 


Maar daar stopt het niet,

wat ons betreft. Je maakt ook onderdeel uit van het (binnendienst)team. Een team wat zich bezig houdt met alles wat te maken heeft met onze corebusiness, het opleiden en uitlenen van leerlingen. Werkzaamheden die gedaan worden kunnen ook onderdeel worden van je taken. Dagen bij ons zijn nooit hetzelfde. Zo’n beetje iedere dag gebeurt er wel wat waardoor je dag net iets anders loopt dan je had verwacht. Aan jou de uitdaging om alles dan toch weer rond te krijgen.


Wij worden enthousiast van,

iemand die weet hoe hij/zij zelfstandig een administratie kan runnen, verstand heeft van consolidaties (of in elk geval weet hoe Intercompany werkt), echt accuraat is, weet hoe een btw aangifte in elkaar steekt en balansen kan lezen (dan wel balansspecificaties kan maken). Het helpt als je van nature enthousiast en leergierig bent, flexibel kan zijn (en nee, een buigtest maakt geen onderdeel uit van de selectieprocedure….) en kan denken in processen.


Het makkelijkste overtuig je ons,

door een opleiding op financieel administratief gebied, tenminste op MBO4 of HBO niveau. Werkervaring, ook buiten onze branche, helpt daarbij zeer zeker! Lukt dat allemaal niet, maar heb je andere zaken die ons kunnen overtuigen, schroom niet, we horen het graag. 


Wij zijn,

ESPEQ Bouwopleidingen, het opleidingscentrum voor de bouw in Noord-Holland.

Al ruim 35 jaar zorgen wij er voor dat er voldoende en gekwalificeerde mensen een carrière in bouwbranche kunnen starten. Dat doen we met een team van 30 collega’s, die gezamenlijk zo’n 400 jongeren en vakkrachten begeleiden. Wil je meer van ons weten, kijk dan op www.espeq.nl.


Enthousiast geworden

na het bovenstaande en denk je jij degene bent die wij zoeken dan ontvangen wij graag je overtuiging (bij voorkeur met CV) op boudereimer@espeq.nl.  Vergeet daarbij dan niet hoe we ook jou kunnen overtuigen om bij ons aan de slag te gaan. 


Hopelijk tot snel in ons team!


Geschreven op
26/1/2021