ESPEQ Vakmansgroep is op zoek naar bouwtalenten

Iets voor jou of iemand die je kent?

Flexibel werken in je eigen vakgebied

ESPEQ Vakmansgroep is een uitzendbureau, gespecialiseerd in vakmensen voor alle bouw-, schilder-, metsel-, tegelzet- en houtverwerkende activiteiten.

Dé uitzendorganisatie voor en van de Bouw

De ESPEQ Vakmansgroep voorziet de bouw van flexibel inzetbare en hoog gekwalificeerde vakmensen. Het is ons doel om voor jou een leuke en passende baan te vinden, eventueel in combinatie met opleidingen en cursussen. De samenwerking die jij aangaat met de ESPEQ Vakmansgroep maakt dat mogelijk.

Kwaliteit boven kwantiteit

ESPEQ Vakmansgroep is een organisatie waarbij het veel meer om de kwaliteit dan om de kwantiteit gaat. Zorg voor ons personeel en het bieden van maatwerk is waar het bij de ESPEQ Vakmansgroep om draait. De voordelen voor jou als vakkracht:

  • Passend werk waar je helemaal op je plek zit
  • Loon volgens de Bouw-cao
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de “ABU” (Algemene Bond Uitzendondernemingen)
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen

Bouwpakket voor alle uitzendkrachten

Vanaf de eerste dag dat een uitzendkracht in de bouw werkt, geldt het Bouwpakket. Dit geldt voor alle uitzendkrachten in de bouw. Het bouwpakket is gebaseerd op de voorschriften uit de ABU – CAO voor uitzendkrachten en omvat aanvullende bepalingen uit de CAO voor de bouwnijverheid.

BouwVakpakket voor vakkrachten

Het bouwVakpakket geldt alleen voor uitzendkrachten die tevens vakkrachten zijn. Een vakkracht is iemand die:

  • Binnen een periode van twee jaar minimaal 12 maanden als uitzendkracht/werknemer in de bouw heeft gewerkt, of
  • Een in de CAO voor Bouwnijverheid erkende vakopleiding volgt of hiervoor een vakdiploma heeft behaald. Het bouwVakpakket omvat een behoorlijk aantal extra’s ten opzichte van het loonverhoudings-voorschrift uit de ABU – CAO, zoals roostervrije dagen, reisvergoeding en bouwpensioen.

Hebben we je interesse kunnen wekken en wil je aan de slag bij het leukste uitzendbureau in de Bouw? Reageer via deze website of bel naar 072-5763028