Het Loopbaantraject Bouw & Infra is gestopt, maar Jolanda Snoek gaat gewoon door

Na jarenlang met veel plezier vele medewerkers begeleid te hebben naar andere functies binnen de bouw of preventief buiten de bouw, heb ik besloten mijn werkzaamheden op zelfstandige basis voort te zetten onder de naam JS Bouwen aan leefstijl.

Mijn ambitie is werkgevers en werknemers in de bouw te ondersteunen bij:

  • het terugbrengen van het ziekteverzuim;
  • het verhogen van de productiviteit;
  • het vergroten van de bevlogenheid en het werkplezier van de medewerker.

Stelt u zich als werkgever regelmatig de volgende vragen?

  • Zit mijn medewerker wel op de juiste plek?
  • Welke medewerker heeft ambitie en wil zich ontwikkelen? Welk opleidingstraject past daarbij?
  • Hoe help ik mijn medewerker vitaal en gezond te blijven?

JS bouwen aan leefstijl biedt een aantal programma’s waarbij deze onderwerpen aan de orde komen in de vorm van persoonlijke loopbaan- en leefstijlcoaching. Het leefstijlprogramma is gericht op voeding, beweging en ontspanning, waarbij het niet de bedoeling is uw werknemer naar de sportschool te krijgen of op een zwaar dieet te zetten. Ik sluit aan bij zijn of haar leefwijze c.q. ritme en wijs door middel van kleine stapjes de weg naar een gezonde leefstijl. Ik maak hierbij gebruik van professionele en wetenschappelijk onderbouwde instrumenten waaronder een nieuw onlineprogramma GRIP. In GRIP zijn alle onderwerpen opgenomen die met duurzame inzetbaarheid te maken hebben. Kijk voor meer informatie op http://bouwenaanleefstijl.nl.

Samenwerkingen

Voor het geven van trainingen en workshops werk ik samen met Building Human Talent (BHT). Om u kennis te laten maken met BHT en om snel aan te sluiten op de doelstellingen van de nieuwe organisatie Volandis, gaan wij in samenwerking met ESPEQ Plus een tweetal open inschrijvingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid organiseren. Voor wat betreft de loopbaantrajecten ben ik door Volandis partner James gevraagd om (geheel of gedeeltelijk) gesubsidieerde loopbaantrajecten uit te voeren.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op via 06-511 620 87 of js@bouwenaanleefstijl.nl.