Nieuw: Building Human Talent (BHT)

Nieuw in het assortiment bij ESPEQ Plus!

Bij het wegvallen van het Loopbaantraject Bouw & Infra is de behoefte aan deskundig advies en begeleiding van organisaties en medewerkers in de sector Bouwnijverheid niet verdwenen. ESPEQ Plus En BHT zijn om deze reden een samenwerking aangegaan. Het doel is om bouwbedrijven te ondersteunen, begeleiden en adviseren bij het implementeren van duurzame inzetbaarheid binnen de eigen organisatie en het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

Vanaf 1 juli 2016 kunnen organisaties en medewerkers terecht bij Volandis, het kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw- en Infrasector. Volandis helpt organisaties bij het opstellen van een actieplan dat gericht is op de leercultuur en het succesvol uitvoeren van duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Medewerkers krijgen advies hoe ze gezond, veilig, vitaal en gemotiveerd kunnen blijven werken. De adviezen zijn gericht op de volgende drie thema’s:

  1. Werk veilig: werkomstandigheden en werkbelasting.
  2. Houdt plezier: werkdruk en stress.
  3. Kijk vooruit: scholing, opleiding en coaching.

De adviseur van Volandis verwijst vervolgens door naar deskundige partijen voor verdere ondersteuning. BHT kan organisaties en medewerkers deze juiste ondersteuning bieden, mede vanwege de jarenlange ervaring binnen de sector! BHT is een landelijk werkende organisatie met een flexibele schil van betrouwbare, ervaren en deskundige freelancers, waaronder een aantal voormalige trajectadviseurs. BHT heeft alle expertise in huis om u te ondersteunen bij het integreren van duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie. U kunt hierbij denken aan:

  • Ondersteuning bij het vormgeven van Duurzaam Inzetbaarheidsbeleid
  • Trainingen en workshops op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling
  • LoopbaanVitaalTrajecten voor individuele medewerkers

Speciaal voor HR, OR-leden, directie en management biedt BHT, in samenwerking met ESPEQ Plus, een training die u handvatten biedt om Duurzame Inzetbaarheid binnen uw organisatie te implementeren. Ook bieden wij een workshop aan voor uw medewerkers, zie voor meer informatie de flyers. U kunt gebruik maken van dit aanbod door uw organisatie of uw medewerker(s) aan te melden voor de open inschrijvingen. Uiteraard zijn maatwerk in-company trainingen ook mogelijk.

Bent u nieuwsgierig wat BHT voor uw organisatie en/of voor uw medewerkers kan betekenen? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via op 06-30192864 of info@buildinghumantalent.nl . Voor meer informatie over BHT zie ook www.buildinghumantalent.nl.