Samenwerking Bouwradius Training & Advies

Naast de samenwerking met Burggraaf Consultancy zullen wij dit najaar ook samen gaan werken met Bouwradius Training & Advies. Bouwradius Training & Advies verzorgt trainingen voor alle lagen binnen uw bouwonderneming: bouwplaatspersoneel, middenkader en hoger kader. Van bijscholingscursussen op de bouwplaats tot managementtrainingen in een inspirerende omgeving. Zowel op de traditionele klassikale manier als via een Social Learning platform.

Social learning is nog vrij onbekend. Ook praktisch toegepast kom je het nog niet tegen. Je kunt het wellicht het beste omschrijven als online learning met een klassikale component erin. Maar wat is dat dan, social learning? Als men tegenwoordig praat over social learning bedoelt men over het algemeen het combineren van 'formele' opleidingen / cursussen met 'informeel' kennis delen en creëren. Het informeel kennis delen wordt meestal ondersteund met sociale internet tools. Denk daarbij aan forum discussies, chat, bloggen, wiki's, gedeelde video's etc. Deze web tools maken het mogelijk om op een laagdrempelige manier kennis te consumeren en te delen. Social learning is gestoeld op de rotsvaste overtuiging dat kennis delen je uiteindelijk verder brengt. Als je bereid bent jouw kennis te delen binnen een groep van medecursisten, dan word je hier uiteindelijk zelf ook beter van. Je krijgt er immers relevante kennis voor terug. Als groep weet je nou eenmaal meer dan als individu.

Aanbod

Bouwradius ontwikkelt dit jaar, samen met MOOC factory, 30 trainingen specifiek gericht op de bouw. Denk hierbij aan veiligheids-, communicatie-, organisatie- en technische trainingen. Uw UTA en bouwplaats medewerkers volgen deze boeiende trainingen, delen kennis met mede cursisten en doorlopen games en toetsen. Deze trajecten kunnen worden afgesloten met een praktijktraining, waarop een certificaat volgt.

Blijf een leven lang leren

Deelname is op basis van een abonnement. Bouwradius ontwikkelt de trainingen continu door, zodat uw medewerker op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien zal Bouwradius in de komende jaren iedere maand 1 nieuwe training aan het abonnement toevoegen, zodat uw medewerker zich op een groot aantal vakgebieden kan blijven (bij)scholen.