De KOB levert rendement op voor het bedrijf en de medewerker

De bouw draait weer op volle toeren. Dat is natuurlijk positief. Maar de markt is veranderd. We moeten meer doen met minder mensen. De noodzaak om te investeren in ontwikkeling en opleiding is daarom groter dan ooit. De KOB Helpt daarbij.

De KOB is praktisch en vakgericht. Met de KOB investeer je in groei en ontwikkeling van je medewerkers en van je bedrijf. Een medewerker met de juiste kennis van zaken levert immers meer rendement op. En voor jou als medewerker vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

De trajecten van de KOB

Je kunt kiezen voor een meerjarig traject tot het Vakdiploma Aannemer of voor losse gerichte opleidingen van maximaal 1 jaar, aansluitend bij je (toekomstige) werk. Denk aan calculator, werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider, bedrijfsleider. Op deze manier kun je een geheel eigen invulling geven aan je ontwikkeling! 

Versneld traject voor hbo’ers

Voor hbo gediplomeerden is er een versneld traject van een jaar. Wie slaagt voor dit traject ontvangt het Vakdiploma Aannemer Bouwend Nederland én een erkend post-hbo diploma.

Op opleidingen starten in september. In de regio worden de opleidingen van KOB verzorgd bij Espeq. Voor een passend advies kunt je contact opnemen met de Gerrit Krouwel: 06-520 92 682 of met het kantoor in Zoetermeer: 079-3 252 262.

Meer informatie? Kijk op www.kob.nl