ESPEQ Vakmansgroep

De arbeidsbemiddelaar van en voor de bouw

ESPEQ zorgt ervoor dat bedrijven en werkzoekenden elkaar vinden. In Noord-Holland Noord werkt ESPEQ al 35 jaar samen met bedrijven binnen de bouwbranche, timmerindustrie en schildersbranche. We weten als geen ander welke vaardigheden en werkervaring je nodig hebt om tot een goede samenwerking te komen. ESPEQ Vakmansgroep gaat uitgebreid in gesprek met bedrijven en werknemers, om te onderzoeken of beiden bij elkaar passen. Wij zijn dus hét uitzendbureau dat jou verder kan helpen! 

ESPEQ Vakmansgroep staat voor continuïteit en het vinden van de beste match. Het streven is om je te koppelen aan een bedrijf waar je na een samenwerking met ESPEQ blíjft werken. Klikt het toch niet bij deze werkgever? Dan zoekt ESPEQ Vakmansgroep een volgend bedrijf, dat beter bij je past. De intentie blijft om uiteindelijk in dienst te treden.

Wil je jezelf ontwikkelen? ESPEQ Vakmansgroep helpt je verder. Wij adviseren je graag over de mogelijke, interessante of noodzakelijke opleidings- en cursustrajecten.

De voordelen van werken via ESPEQ Vakmansgroep

  • Bij ESPEQ ben je verzekerd van een salaris conform de CAO en maken we gebruik van het bouwpakket.
  • Wij gaan actief in gesprek met het inlenende bedrijf om de mogelijkheid voor een vast dienstverband te bespreken.
  • De mogelijkheid om jezelf bij te scholen in je vakgebied.
  • Wij hebben geen commerciële insteek, wij zijn opgericht door de bouw en werken voor de bouw.
  • Goede en persoonlijke begeleiding door ervaren mensen binnen de branche.
  • Duidelijke communicatie; afspraak is afspraak.
  • De mogelijkheid om VCA en andere cursussen en scholing te volgen.

Geïnteresseerd?

Wij zijn niet alleen maar benieuwd naar je CV, we vinden het ook heel belangrijker om te weten wie je bent. Kom daarom bij ons langs, wij zijn overdag aanwezig maar we staan ook buiten kantoortijden klaar om kennis te maken. Ben je geïnteresseerd? Neem even een kijkje bij onze vacatures of neem contact met ons op via 072-5763028. Wij zijn er om jou te helpen met als belangrijkste doel: Een passende baan in de bouwbranche!

Wil je meer weten? Bel 072-5763028 en je wordt doorverbonden met de juiste medewerker bij ons kantoor in Heerhugowaard.