Voor de uitvoeringsperiode van 2020-2022 heeft Volandis voor de individugerichte preventiezorg (o.a. Intredekeuringen, AGO-J, PAGO en DIA incl. PAGO) een contract afgesloten met een beperkt aantal arbodiensten.

Op de locatie van ESPEQ Bouwopleidingen werken we hiervoor samen met de arbodiensten Richting/ Triple Dynamics/Samen Gezond Bouwen. Wilt u ook graag uw werknemers keuren en eventueel scholen op een vertrouwde locatie, het clubhuis van de bouw, kunt u dit aangeven door uw gegevens aan ons toe te sturen via onderstaand formulier. U kunt het ingevulde formulier verzenden naar info@espeq.nl mailt, dan regelt ESPEQ de rest.

ESPEQ biedt interessante scholing van uw personeel en keuring op één dag. Goed, efficiënt en gemakkelijk geregeld op een vertrouwd adres in uw eigen regio! Wij denken hierin graag met u mee.

Om de scholing van uw werknemers beter te kunnen organiseren slaan vanaf 1 januari 2020 ESPEQ Bouwopleidingen & Bouwmensen KZW de handen ineen op het gebied van cursussen en trainingen. Onder de naam van Bouwcursus & Training Noord-Holland zijn we nog beter in staat om u van dienst te zijn.

Downloaden het aanmeldformulier:

Het aanmeldformulier voor Richting/ Triple Dynamics

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt