Voor de uitvoeringsperiode van 2020-2022 heeft Volandis voor de individugerichte preventiezorg (o.a. Intredekeuringen, AGO-J, PAGO en DIA incl. PAGO) een contract afgesloten met een beperkt aantal arbodiensten.

Op de locatie van ESPEQ opleidingsbedrijven werken we hiervoor samen met de arbodiensten Richting/ Triple Dynamics en de arbodienst Bouw & Gezond, klik hier voor meer informatie over Richting en Bouw & Gezond. Wilt u ook graag uw werknemers keuren en eventueel scholen op een vertrouwde locatie, het clubhuis van de bouw, maak dan de keuze welke partij het beste bij u past. Als u een keuze gemaakt heeft en één van deze twee formulieren invult (deze formulieren kunt u onderaan dit bericht downloaden) en naar mail@espeq.nl mailt, dan regelt ESPEQ de rest.

ESPEQ biedt interessante scholing van uw personeel en keuring op één dag. Goed, efficiënt en gemakkelijk geregeld op een vertrouwd adres in uw eigen regio! Wij denken hierin graag met u mee.

Om de scholing van uw werknemers beter te kunnen organiseren slaan vanaf 1 januari 2020 ESPEQ Opleidingsbedrijven & Bouwmensen KZW de handen ineen op het gebied van cursussen en trainingen. Onder de naam van Bouwcursus & Training Noord-Holland zijn we nog beter in staat om u van dienst te zijn.

Downloaden van de aanmeldformulieren:

Het aanmeldformulier voor Richting/ Triple Dynamics

Het aanmeldformulier voor Bouw & Gezond

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt