Zorg jij voor de finishing touch?

Als schilder ben jij de specialist in het kleur geven van nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. Alle kennis die je nodig hebt over verven, voorbewerken, kleuren en bijvoorbeeld plamuren leer je tijdens de opleiding Schilderen. Onze schildersopleiding maakt van jou een specialist die allerlei projecten en producten van een mooi kleurtje (wit mag natuurlijk ook) voorziet.

Dit ga je doen als schilder

De opleiding Schilder volg je in Heerhugowaard of op onze vestiging in Zaandam. Als schilder zorg jij ervoor dat gebouwen, producten en muren weer strak in de lak zitten. Als schilder heb je enorm afwisselend werk, zowel binnen als buiten. Afhankelijk van de grootte van het project werk je wel/niet samen met collega-schilders.

Als schilder ben je niet alleen maar bezig met verven van hout, metaal en steen. Onze schildersopleiding leert jou ook hoe je materiaal beschermt tegen weersinvloeden en hoe je cruciale reparaties (bijv. houtrot) uitvoert. Je bent dus niet alleen maar diegene die alles ‘een kleurtje geeft’, maar ook een reparateur van bijvoorbeeld kozijnen of ander houtwerk. Naast deze zaken leer je tijdens de opleiding Schilder ook alles over het veilig bouwen van steigers en over glaszetten, wandafwerking en behangen.

Direct salaris tijdens je opleiding

Als je een goede schilder wil worden, dan leer je dat niet alleen maar uit een boekje. Theorie is belangrijk, maar wij zijn er van overtuigd dat je het nergens anders beter leert dan op de bouwplaats. We plaatsen jou, tijdens je schildersopleiding, dan ook altijd bij een erkend leerbedrijf bij jou in de buurt, waar je tijdens jouw BBL opleiding 4 dagen per week werkt en waar je direct een goed salaris verdient. In individuele gevallen kan deze opleiding ook in een BOL-variant worden gevolgd.

Meld je nu aan!

Doorleren?

Ben je na het volgen van je opleiding Schilder nog niet uitgeleerd? Dan kun je natuurlijk ook doorleren bij ESPEQ. De opleiding wordt namelijk gegeven op MBO niveau 1, 2, 3 en 4.

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt