Kaarsrecht of perfecte boogjes? Jij metselt het!

Als metselaar ga jij aan de slag met het kaarsrecht metselen van muren bij nieuwbouwprojecten van kantoren en woningen. Voor het vernieuwen van een muur van een oud gebouw draai jij je hand echter ook niet om. En een boog of een bijzonder patroon in jouw metselwerk? Dat zie jij niet als een probleem, maar als een uitdaging! Hoe je dat allemaal doet leren wij je tijdens de opleiding Metselaar.

Dit ga je doen als metselaar

Eer van je werk! Dat heb je zeker als metselaar. Alles wat jij aan woningen en kantoren doet is namelijk zichtbaar. Ook na tientallen jaren staat jouw metselwerk namelijk nog fier overeind! Als metselaar werk je zowel binnen als buiten, vaak in een team, en pas je diverse technieken toe met de modernste gereedschappen.

Tijdens de opleiding Metselaar krijg je les over alles wat met metselen te maken heeft. Je leert over verschillende metselverbanden, steensoorten en species. Zo kan je niet alleen maar metselen, maar ook advies geven over het gebruik van de juiste producten. Daarnaast leren we jou hoe je bouwtekeningen leest, eenvoudige tekeningen kunt maken en is rekenen een belangrijk onderdeel.

Direct salaris tijdens je opleiding

Als je een goede metselaar wilt worden, dan leer je dat niet alleen maar uit een boekje. Theorie is belangrijk, maar wij zijn er van overtuigd dat je het nergens anders beter leert dan op de bouwplaats. We plaatsen jou, tijdens je opleiding Metselaar, dan ook altijd bij een erkend leerbedrijf bij jou in de buurt, waar je tijdens jouw BBL opleiding 4 dagen per week werkt en waar je direct een goed salaris verdient. In individuele gevallen kan deze opleiding ook in een BOL-variant worden gevolgd.

Meld je nu aan!

Doorleren?

Ben je na het volgen van je opleiding Metselaar nog niet uitgeleerd? Dan kun je natuurlijk ook doorleren bij ESPEQ. De opleiding wordt namelijk gegeven op MBO niveau 1, 2, 3 en 4.

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt