Tegels plakken of (kleine) kunstwerken maken?

Als tegelzetter ben jij, keer op keer, bezig met het maken van kunstwerken! Of het nu de muur van de badkamer is of het ‘tegelen’ van een creatieve muur, jij legt de finishing touch aan een groot aantal soorten projecten. Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie; Jij bent overal inzetbaar. Hoe je dat doet en op welke manier leer je tijdens de opleiding Tegelzetter.

Dit ga je doen als tegelzetter

Als tegelzetter werk jij voornamelijk binnen, maar soms ook buiten, aan zowel grote als kleine projecten. Hier voorzie jij wanden en vloeren van een mooie afwerking. Niet alleen omdat het er mooi uitziet, maar ook om de muren te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Het is belangrijk dat je snel en nauwkeurig werkt. Met jouw vakmanschap creëer jij ware kunstwerken en sierlijke tegelwerken in gebouwen, tuinen en op andere locaties. Naast tegelzetten leren wij je ook alles over specie, voegen, lijmen en tegels snijden.

Direct salaris tijdens je opleiding

Als je een goede tegelzetter wil worden, dan leer je dat niet alleen maar uit een boekje. Theorie is belangrijk, maar wij zijn er van overtuigd dat je het nergens anders beter leert dan op de bouwplaats. We plaatsen jou, tijdens je opleiding Tegelzetter, dan ook altijd bij een erkend leerbedrijf bij jou in de buurt, waar je tijdens jouw BBL opleiding 4 dagen per week werkt en waar je direct een goed salaris verdient. In individuele gevallen kan deze opleiding ook in een BOL-variant worden gevolgd.

Meld je nu aan!

Doorleren?

Ben je na het volgen van je opleiding Tegelzetter nog niet uitgeleerd? Dan kun je natuurlijk ook doorleren bij ESPEQ. De opleiding wordt namelijk gegeven op MBO niveau 1, 2 en 3.

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt