Klaar voor het echte werk?

Wil jij jezelf echt onmisbaar maken? Dan is de opleiding (bouw)timmerman écht iets voor jou. Tijdens de opleiding Timmerman leren we jou in korte tijd hoe je woningen, kantorencomplexen en andere bouwwerken bouwt, verbouwt en renoveert. Hoe groter, hoe uitdagender. En jij bent de belangrijkste schakel!

Dit ga je doen als timmerman

De opleiding Timmerman is de meest brede techniekopleiding van Nederland en geven wij op onze locatie te Heerhugowaard. Van de fundering plaatsen tot het leggen van de laatste dakpan, het zijn allemaal werkzaamheden die we je leren tijdens de opleiding Timmerman. Je wordt dan ook een echte allround vakman of vakvrouw! We leren je hoe jij constructies maakt voor gebouwen zoals huizen, scholen, kantoren en fabrieken, maar ook hoe je onderdelen maakt. Denk hierbij aan kozijnen, deuren, dakkapellen en bijvoorbeeld vloeren.

Als timmerman werk je zowel binnen als buiten en kun je bouwtekening zowel lezen als (eenvoudige tekeningen) maken. Het is hierbij belangrijk dat je een echte teamspeler bent en graag samenwerkt, want als timmerman werk je nauw samen met je collega’s. Daarbij is het handig als je met allerlei gereedschappen en houtbewerkingsmachines overweg kunt en inzicht hebt in bouwconstructies. Je werkt nauwkeurig aan de hand van bouwtekeningen en je hebt geen last van hoogtevrees.

Uitstekend salaris

Als je een goede timmerman wil worden, dan leer je dat niet alleen maar uit een boekje. Theorie is belangrijk, maar wij zijn er van overtuigd dat je het nergens anders beter leert dan op de bouwplaats. We plaatsen jou, tijdens je opleiding Timmerman, dan ook altijd bij een erkend leerbedrijf bij jou in de buurt, waar je tijdens jouw BBL opleiding 4 dagen per week werkt en waar je direct een goed salaris verdient! In individuele gevallen kan deze opleiding ook in een BOL-variant worden gevolgd.

Meld je nu aan!

Doorleren?

Ben je na het volgen van je opleiding Timmerman nog niet uitgeleerd? Dan kun je natuurlijk ook doorleren bij ESPEQ. De opleiding wordt namelijk gegeven op MBO niveau 1, 2, 3 en 4!

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt