Opleiding Timmerman

Niveau:
MBO niveau 1, 2, 3 & 4
Theorie mogelijk in:
Heerhugowaard & Schagen
Interesse in deze opleiding?
Nu Aanmelden

Klaar voor het echte werk?

Wil jij jezelf echt onmisbaar maken? Dan is de opleiding (bouw) timmerman écht iets voor jou. Tijdens de opleiding Timmerman leren we jou in korte tijd hoe je woningen, kantorencomplexen en andere bouwwerken bouwt, verbouwt, renoveert. Hoe groter, hoe uitdagender. En jij bent de belangrijkste schakel!

Dit ga je doen als timmerman

De opleiding Timmerman is de meest brede techniekopleiding van Nederland en geven wij op onze locatie te Heerhugowaard. Van de fundering leggen tot het plaatsen van de laatste dakpan, het zijn allemaal werkzaamheden die we je leren tijdens de opleiding Timmerman. Je wordt dan ook een echte allround vakman of vakvrouw! We leren je hoe jij constructies maakt voor gebouwen als huizen, scholen, kantoren en fabrieken, maar ook hoe je onderdelen maakt. Denk hierbij aan trappen, deuren, dakkapellen en bijvoorbeeld vloeren.

Als timmerman werk je zowel binnen als buiten en kun je bouwtekening zowel lezen als (eenvoudige tekeningen) maken. Het is hierbij belangrijk dat je een echte teamspeler bent en graag samenwerkt, want als timmerman werk je nauw samen met je collega’s. Daarbij is het handig als je met allerlei gereedschappen en houtbewerkingmachines overweg kunt en inzicht hebt in bouwconstructies Je werkt nauwkeurig aan de hand van bouwtekeningen en je hebt geen last van hoogtevrees.

Direct salaris tijdens je opleiding

Als je een goede timmerman wilt worden, dan leer je dat niet alleen maar uit een boekje. Theorie is belangrijk, maar wij zijn er van overtuigd dat je het nergens anders beter leert dan op de bouwplaats. We plaatsen jou, tijdens je opleiding Timmerman, dan ook altijd bij een erkend leerbedrijf bij jou in de buurt, waar je tijdens jouw BBL opleiding 4 dagen per week werkt en waar je direct een goed salaris verdient! In individuele gevallen kan deze opleiding ook in een BOL-variant worden gevolgd.

Doorleren?

Ben je na het volgen van je opleiding Timmerman nog niet uitgeleerd? Dan kun je natuurlijk ook doorleren bij ESPEQ. De opleiding wordt namelijk gegeven op MBO niveau 1, 2, 3 en 4!

Aanmelden
Opleiding Timmerman
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.