Cees (66) uit Heerhugowaard heeft altijd al als timmerman gewerkt, waarbij hij zijn huidige baan via ESPEQ heeft gevonden. Hij gaat bijna met pensioen, maar wilt graag nog een aantal dagen per week blijven werken bij zijn huidige werkgever.

“Ik heb bijna mijn leven lang als timmerman gewerkt, maar helaas werd ik een aantal jaar geleden tijdens de crisis wegbezuinigd. Hierdoor heb ik een tijd zonder werk gezeten. Al vanaf het begin van mijn carrière ben ik lid geweest van de vakbond, waarbij op een gegeven moment mijn contactpersoon van de vakbond mij wees op ESPEQ. Een week nadat ik bij ESPEQ langs geweest was, kon ik al weer aan het werk!”

Vanuit het netwerk van bouwbedrijven die ESPEQ heeft, werd Cees voorgesteld aan Bouwbedrijf P. Broers BV. “Het is erg fijn om hier te werken, met leuke collega’s en een goede sfeer. Ik doe voornamelijk klussen in onderhoudswerkzaamheden, iets wat ik ook echt leuk vind om te doen. Hierbij kan ik echt de ambacht techniek van het timmeren uitvoeren, wat ik vroeger op de LTS geleerd heb. Ik heb het nu bij Bouwbedrijf P. Broers BV zelfs zo erg naar mijn zin, dat wanneer ik over een aantal weken met pensioen kan gaan, ik graag nog een aantal dagen in de week wil blijven werken.”

“Ik ben erg blij dat ik bij ESPEQ terecht gekomen ben. Het contact dat ik heb met mijn contactpersoon bij ESPEQ is erg goed en persoonlijk. We spreken elkaar regelmatig en de betrokkenheid bij mijn werk en bij mij als persoon is erg groot. Dit kan ik enorm waarderen.”

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt