Delvin (22) uit Den Helder heeft meerdere diploma’s bij ESPEQ gehaald en zit nu na het doorleren op zijn plek bij Houtbouw in ‘t Zand.

Dat hij iets met timmeren wilde gaan doen wist hij al, zo kwam Delvin via zijn middelbare school bij ESPEQ terecht. “Tijdens mijn vmbo kreeg ik de vraag of ik meer met theorie wilde gaan doen of wilde gaan werken en leren. Omdat ik al wist dat ik wilde gaan timmeren én omdat ik liever niet fulltime op school zit, heb ik gekozen voor werken en leren bij ESPEQ.”

Delvin is begonnen bij ESPEQ met een niveau 2 timmerman opleiding. Na het behalen van een niveau 2 diploma is hij door gaan leren voor niveau 3, wat hij ook succesvol heeft afgerond. Hierna is hij begonnen aan niveau 4, maar kon dit helaas wegens omstandigheden niet afronden. Ondanks dat Delvin er even uit geweest is, heeft hij door zijn passie voor het vak weer een baan kunnen vinden binnen het netwerk van ESPEQ.

“Momenteel werk ik bij Houtbouw in ‘t Zand, een productiebedrijf van prefab houtskeletbouw elementen. Hier werk ik in de zagerij waar 2 computergestuurde machines staan, die ik bedien. Ik heb het hier goed voor elkaar en zelfs al een vast contract gekregen!”

Of Delvin blij is met zijn keuze voor deze opleiding(en): “Ja, ben blij dat ik ben gaan doorleren, zodat ik nu meer zelfstandig werk mag doen met meer verantwoordelijkheid. Als je weet dat je de bouw in wilt en met je handen wilt werken, zou ik ESPEQ aanbevelen.”

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt