Jordy Cretier

Opleiding

> Opleiding Schilder

Huidig bedrijf

> Breed Schilderwerken

Succesverhalen

> Terug naar overzicht

Jordy (25) uit Heerhugowaard heeft versneld zijn schilder diploma’s gehaald en werkt momenteel fulltime, waarbij hij de afwisseling van schilderen en op kantoor werken fijn vindt.

In het begin van zijn opleiding begon Jordy al met werken bij Breed Schilderwerken en daar werkt hij nu nog steeds. Ondertussen heeft hij versnelt zijn niveau 2 en niveau 3 schildersopleiding binnen en heeft hij zelfs zijn niveau 4, wat meer richting kantoorwerk is, afgerond. “Ik heb dit zoveel mogelijk versneld gedaan, wat gemakkelijk kan bij ESPEQ, je bepaald zelf het tempo van je opleiding. Tijdens de niveau 2 en 3 opleiding leer je echt het schilderwerk in de praktijk, waarbij ik tijdens mijn niveau 4 opleiding de andere kant van het bedrijf heb leren kennen, meer de cijfers in”

“Eigenlijk deed ik de opleiding Sport & Bewegen, maar ik wilde hier in de toekomst niets meer mee doen, daarom ging ik op zoek naar iets anders en kwam ik via via bij de schildersopleiding van ESPEQ terecht. Al sportte ik er wel veel naast, omdat ik op het hoogste niveau binnen Nederland aan zaalvoetbal doe en als hobby ook nog veldvoetbal. Dat was best wel veel, 6 dagen in de week voetballen en ook nog eens versneld een opleiding met werk.”

Jordy zijn ambitie is projectleider worden bij Breed Schilderwerken. “Ik zit hier echt op mijn plek, het is een leuk bedrijf met een gezellig team. Vanaf het begin af aan willen ze me al onwijs goed begeleiden in mijn ambitie om door te groeien.” En wat Jordy dan het leukst vindt aan het werk: “De afwisseling van het werken op kantoor en het in de praktijk staan schilderen vind ik echt tof aan dit werk.”

“De begeleiding vanuit ESPEQ heb ik altijd fijn gevonden, net zoals het netwerk van leerbedrijven dat ze hebben. Wat leuk is, is dat ik nu bij Breed Schilderwerken zelf leerlingen vanuit ESPEQ mag begeleiden in de praktijk. Dit vind ik erg leuk om te doen, vooral omdat ik zelf ook nog goed weet waar ik wat aan had. En door het begeleiden krijg je nog meer motivatie om het schilderwerk keurig volgens het boekje uit te voeren.”

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt