Lars van Leeuwen

Opleiding

> Opleiding Timmerman

Huidig bedrijf

> AC Borst Bouw B.V.

Succesverhalen

> Terug naar overzicht

Lars (22) uit IJmuiden zit in zijn examenjaar voor niveau 3 timmeren, nadat hij zijn diploma’s van niveau 1 en 2 al gehaald heeft. Hierna blijft hij het liefst aan het werk bij het bedrijf waar hij tijdens zijn opleiding al aan het werk kon!

“Tijdens mijn opleiding werk ik bij AC Borst Bouw, waar ik het enorm naar mijn zin heb. AC Borst Bouw doet vooral veel renovatiewerk, maar ook kleine verbouwingen en onderhoudswerk voor een aantal verzekeraars. Ik werk zelf het meest mee aan renovatieprojecten, wat ik eigenlijk ook het leukst vindt. Vooral wanneer je met de bewoners van een pand de plannen kunt bespreken en uitvoeren.”

Ondertussen is Lars al een tijdje aan het werken en leren bij ESPEQ. Hij heeft al 2 diploma’s behaald en zit momenteel in zijn examenjaar voor de opleiding timmeren niveau 3. “Ik vind de opleiding bij ESPEQ vooral fijn omdat het BBL is. Hierdoor hoef ik maar 1 dag per week naar school, wat goed bij mij past, want 5 dagen per week in de schoolbanken is niks voor mij. Ondanks dat je maar 1 dag in de week naar ESPEQ toe hoeft, is de begeleiding wel fijn. Je kunt altijd bellen of mailen als er iets is en ze komen regelmatig langs tijdens je praktijkwerk.” Tijdens de 4 dagen praktijkervaring opdoen, werkt Lars dus bij AC Borst Bouw. “Het is heerlijk om 4 dagen in de week aan het werk te zijn. Als je lekker met je handen wilt werken en buiten aan de slag wilt, zou ik deze opleiding echt aanraden.”

Wat Lars wilt gaan doen wanneer zijn examens van niveau 3 afgerond zijn? “Daarna ben ik echt wel klaar met leren en ga ik lekker fulltime aan het werk. Het liefst blijf ik dan bij AC Borst Bouw werken, de werkzaamheden en sfeer hier zijn top!”

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt