Werkzoekenden

Iets voor jou of iemand die je kent?

ESPEQ Vakmansgroep is de arbeidsbemiddelaar van en voor de bouw. Ons doel is om voor jou een leuke en passende baan te vinden, eventueel in combinatie met aanvullende opleidingen en cursussen. Wij zijn gespecialiseerd in alle bouw-, schilder-, metsel-, tegelzet- en houtverwerkende activiteiten en voorzien de bouw van hooggekwalificeerde vakmensen zoals jij.

Met je behaalde diploma bij ESPEQ Opleidingsbedrijven ben je direct geschikt voor bemiddeling via de ESPEQ Vakmansgroep. Als oud-leerling heb jij zelfs een streepje voor. Doordat we jouw kwaliteiten en inzet al kennen, zijn we als geen ander in staat snel een juiste werkplek voor je te vinden. De ESPEQ Vakmansgroep is dus direct een mooie aanvulling op jouw opleiding.

Ook als je geen opleiding gevolgd hebt via ESPEQ en op zoek bent naar werk, ben je van harte welkom. Als je tenminste hetzelfde vakmanschap en enthousiasme hebt als onze oud-leerlingen. Wil je je aanmelden, vul dan het formulier op deze webpagina in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze contactpersonen:

Stef Noppers
Bouw/timmerindustrie

Heb je werkervaring in de bouw en, of ambieer je een carrière in de bouw? Vul dan het formulier op deze webpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over ESPEQ Vakmansgroep en onze werkmethoden kun je contact met ons opnemen via 072-5763028.

Formulier