De open dagen van ESPEQ vinden plaats in maart 2021 en december 2021.

Open dagen:

  • Donderdag 3 maart van 16:00- 20:00 uur
  • Medio december van 16:00 – 20:00 uur

Heb jij interesse in een carrière in de bouw of ben je gewoon benieuwd naar wat ESPEQ allemaal te bieden heeft? Kom langs op één van de open dagen in Heerhugowaard. Tijdens deze open dagen leggen we alles uit over onze opleidingen, laten we onze werkplaatsen zien, kun je vragen stellen over onze opleidingen en cursussen en zijn er leuke activiteiten geregeld. Het is eventueel ook mogelijk om spontaan binnen te komen lopen.

ESPEQ opleidingsbedrijven is zeer makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ons pand ligt op ongeveer vijf minuten lopen van station Heerhugowaard op industrieterrein of bedrijvenpark Beveland. Ons adres is W.M. Dudokweg 66, 1703 DC te Heerhugowaard.

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt