Bestel nu een ESPEQ spandoek met uw bedrijfslogo! 

Samen met u bouwt ESPEQ continue aan de nieuwe generatie bouwtalenten. Om zo veel mogelijk talenten te bereiken hebben we dit spandoek ontworpen. Op deze manier straalt uw bedrijf uit dat het investeert in (jong)talent en helpt u om nieuwe potentiële leerlingen warm te maken voor de bouw!  

Wilt u zo’n spandoek plaatsen op één of meerdere bouwplaatsen? Dan vernemen wij dat uiteraard graag. Wij zorgen ervoor dat het spandoek wordt gemaakt met uw logo en op uw locatie wordt afgeleverd. De kosten van de spandoeken zijn voor onze rekening. 

Het gaat om een spandoek voor een bouw hek of steiger met als afmetingen 330 x 170cm of 124 x 64 cm. U kunt het spandoek bestellen door uw logo (als EPS-bestand) te sturen naar spandoek@espeq.nl. Graag vernemen wij het aantal spandoeken dat u wilt ophangen en in welk formaat.

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt