Inmiddels zijn we alweer ruim een jaar onderweg met Bouwcursus en Training Noord-Holland BV. BCTNH is ontstaan uit een samenwerking tussen Bouwmensen KZW en ESPEQ Plus. Ook in cursussen en trainingsland was het een bewogen jaar. Door Corona waren wij, net als andere opleidingsbedrijven, genoodzaakt onze activiteiten op te schorten. 

Inmiddels mogen wij vanaf 1 maart jl. weer cursussen geven, geheel conform de COVID-19 maatregelen. Zo draaien we één cursus per dag per locatie met een maximaal aantal van 12 deelnemers. Bij de meeste cursussen is een lunch nog steeds inbegrepen maar wordt deze door de Covid-19 maatregelen wel in de eigen cursuszaal aangeboden. 

U kunt bij ons terecht voor cursussen op het gebied van organisatie en communicatie, arbo en veiligheid, groei in vakmanschap en steigerbouw. Theoretische cursussen, praktische trainingen, vrijwel altijd gericht op de bouw en infra sector in Noord Holland.

Wij verzorgen deze trainingen op één van onze locaties in Beverwijk, Heerhugowaard en Zaandam. Voor ons actuele cursusaanbod verwijzen wij u graag door naar onze website: www.bouw-cursus.nl

Mocht uw cursus er niet tussen staan of heeft u behoefte aan een maatwerktraining (bijvoorbeeld een toolbox meeting of ontruimingsoefening), neem dan contact op met onze scholingsadviseur Ton Huijsmans, bereikbaar op 06-57280947 of met onze binnendienst medewerkster Jacqueline Beentjes, bereikbaar op 072-5763039.

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt