Jeroen (49) is sinds 1,5 jaar onze instructeur schilder. Daarvoor heeft Jeroen 21 jaar zijn eigen schildersbedrijf gehad. “Ik werkte altijd met veel plezier bij de mensen in de omgeving. Het is een dorp van ons kent ons. Twee jaar geleden belde Carla mij om te horen of ik een leerling van ESPEQ wilde inlenen. In plaats daarvan vroeg ik haar of ze nog op zoek waren naar een instructeur. Van het één kwam het ander, en ik ben nooit meer weggegaan. Ik vond dat het tijd was voor wat verandering in mijn werkende leven. Het is mooi werk om de jongens de basis van het schildersvak bij te brengen. Iedere nieuwe leerling is anders en heeft zijn eigen verhaal. Als je kan bijdragen aan een succesvol traject naar het behalen van het diploma dan geeft dat voldoening.”

Wat doet Jeroen graag in zijn vrije tijd?

Ik kom uit een gezin dat zich altijd vol in het verenigingsleven stort. Zo ook ikzelf. Ik heb altijd fanatiek gewielrend. Heb ook de Alpe d’Huez beklommen. Nog steeds fiets ik graag, maar wel alleen naar het werk of een gestolen uurtje in plaats van een hele zondag. Daarnaast heb ik ook 5 jaar een spinning klas lesgegeven.”

Net als met het racefietsen zette Jeroen zich ook daarmee in voor het goede doel, door mee te doen aan marathon evenementen spinnen.

Waar kan je hem ’s nachts voor wakker maken?

Daar is Jeroen stellig over: “Je kunt mij wakker maken voor zingen en gitaar spelen. Ik heb altijd al gezongen op feesten in het dorp. Dat groeide door tot de band “ff Normaal” waarmee we vooral optraden met een akoestisch repertoire van de band Normaal.” Nu zingt hij vooral graag samen met een goede vriend het genre van Chris Stapleton en heeft hij sinds een aantal jaren zangles.

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt