Open dagen

Op 6 december en 15 februari hebben onze Open Dagen plaatsgevonden. Het is altijd fantastisch om de jongeren die (samen met ouders) bij ons langkomen te kunnen laten zien wat ESPEQ ze te bieden heeft. Maar evenzo leuk is het om te zien wie de Bouw Toekomst zal zijn.

Bezoeken van scholen

Wij krijgen wekelijks basis- en middelbare scholen op bezoek om ze kennis te laten maken met de Bouw en te laten zien wat we bij ESPEQ doen.

Ook rijdt onze Promotiebus natuurlijk nog altijd de provincie door voor bezoeken aan basis- en vmbo-scholen.

Zo was Tabor collega d’Ampte uit Hoorn hier bij ons op bezoek in januari ’24 met de leerlingen van de richting BWI (Bouw, Wonen en Interieur)

Meeloopdagen

Voor degenen die een toekomst willen in de bouw, maar nog niet weten welke kant ze op willen, hebben wij de meeloopdagen. Tijdens deze dagen voeren de toekomstige vakkrachten een aantal opdrachten uit op verschillende disciplines. Ze kunnen letterlijk al voelen of de opleiding bij ze past.

Finales BWI Bouwmasters!

En hadden we natuurlijk ook nog de BWI Bouwmasters finales in huis!

Deze wedstrijd voor 3e en 4e jaars vmbo-leerlingen was weer een groot succes en werd afgesloten met een heuse “kermis” inclusief prijsuitreiking!

Project bezoeken

Bezoek project Noorderlicht te Tuitjenhorn. Een excursie naar de bouwplaats waar duurzaamheid en circulair bouwen de boventoon voeren. Uitvoerder Bart (Bouwbedrijf de Nijs) gaf ons een rondleiding door het appartementencomplex.

Voor onze leerling-werknemers van de Entree-opleiding sloot het mooi aan bij hun lessen duurzaamheid.

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt