Het detacheringsbureau van én voor de bouw.

Sinds de oprichting hebben we vele vakkrachten kunnen behouden voor de branche door onder andere bedrijven te ondersteunen met maatwerkoplossingen en door vakkrachten te voorzien van een groot netwerk van bedrijven. Wat ESPEQ Vakmansgroep onder meer onderscheidt van de reguliere uitzendbureaus, is het aanbod van praktijkopleidingen.

Een trots moment!

In september 2023 heeft Jochem zijn praktijkroute met succes afgerond.

In samenwerking met Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zn. heeft Jochem dit traject doorlopen, waarna hij ook bij hen in dienst is gegaan.

Als aanvulling op het reguliere onderwijs hebben wij de afgelopen jaren een tiental leerlingen kunnen helpen. Leerlingen die zich hebben bewezen op het gebied van inzet en motivatie, maar het niet redden in een reguliere klasomgeving.

Om deze leerlingen uit het opleidingsbedrijf te blijven ondersteunen en te helpen toch hun weg te vinden in onze mooie branche, hebben wij voor alle opleidingen een praktijkroute gecreëerd.

Alle praktijkonderdelen worden getoetst op officieel examenniveau en de leerlingen ontvangen na een succesvolle afronding een “officieel” praktijkdiploma.

De onderstaande foto’s zegt genoeg over het effect van dit diploma.

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen en/of wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact!

Carla Smal I csmal@espeq.nl I  06 – 51338221

Stef Noppers  I snoppers@espeq.nl  I 06 – 13000618

Bouwmensen Schildersvakopleiding Noord-Holland OnderhoudNL opleidingen
© ESPEQ Bouwopleidingen | Realisatie door Boberwt